Een schutting plaatsen

Afscheiding

Een schutting plaatsen helpt als afscheiding tussen de tuin van de buren of een trottoir en die van uzelf. Dat kan een houten schutting zijn, maar net zo goed een mooi hekwerk. Veel zal afhangen van de plek waar de afscheiding nodig is, de wijze waarop de tuin of het erf is ingericht en of er een garage aanwezig is. Dit alles kan er zelfs toe leiden dat er zowel een schutting als een hekwerk geplaatst wordt.

Bestraten

De andere vraag bij een tuin of erf is of een deel dan wel het geheel bestraat moet worden. Het handigst is om de bestrating en de schutting plaatsen in een keer te doen. Dat voorkomt extra kosten en maakt de keuze hoe alles ingericht wordt makkelijker. Een schutting plaatsen lijkt makkelijker dan een erf bestraten. Toch geldt ook hier dat het met zorg moet gebeuren. Gezien de stormen waar we regelmatig mee worden geconfronteerd, moet een schutting stabiel en stevig staan. Niet alleen om te voorkomen dat de schutting de storm niet overleeft, ook om geen schade te veroorzaken.

Zelf schutting plaatsen

U kunt zelf de schutting plaatsen of er voor kiezen de hulp van de vakman in te roepen voor zowel de bestrating als de plaatsing van een hekwerk, een schutting of allebei. U kunt voor het werk een offerte aanvragen bij www.schellekens-totaalproducten.nl. Niet alleen hebben ze vakmensen in dienst die het werk op een perfecte wijze verrichten. Ze helpen u eventueel ook om de keuze te maken tussen een schutting, een gewoon – of een sierhekwerk. Daarnaast zorgen ze er tevens voor dat de bestrating zo gelegd wordt, dat de waterafvoer goed geregeld is. Niets is zo vervelend als een prachtige bestrating waarbij het water blijft staan. Dat zal tot verzakking leiden en op die manier veel extra kosten veroorzaken.

Vakwerk

Om de ruimte naast, achter en voor het huis mooi in te richten, goed te scheiden en zonder problemen te kunnen gebruiken, geldt dat vakwerk altijd het meeste plezier en de minste zorgen oplevert. Wilt u graag meer weten, vraag dan gerust informatie aan.