Werkhandschoenen tijdens het tuinieren

Als tuinier zult u het ongetwijfeld wel eens meegemaakt hebben: zwarte, bekraste handen. Er gaat niets boven het bijhouden van uw tuin, maar die vieze, beschadigde handen maken het toch minder interessant. Een gemakkelijke manier om deze ongemakken tegen te gaan, is door het dragen van werkhandschoenen. Uw handen blijven schoon en u kunt alle planten gewoon aanpakken zonder uzelf te bezeren.

Belangrijk bij werkhandschoenen die u tijdens het tuinieren gebruikt, is dat ze goed moeten beschermen maar tegelijkertijd niet te dik moeten zijn. Immers, uw geliefde rozen wilt u wel snoeien met werkhandschoenen waarmee u gevoel in uw handen houdt zodat u de roos niet beschadigd. Daarnaast is het belangrijk om voldoende grip te houden.

Bij WerkhandschoenenExpert.NL vindt u een uitgebreid scala werkhandschoenen die u in de tuin kunt gebruiken. Hieronder worden enkele van deze handschoenen behandeld.

De eerste handschoen is de Werkhandschoen BULL FLEX PU PU Nitril coating op een polyamide onderhandschoen. Dit is een flexibele werkhandschoen gemaakt van dual density PU. Dit materiaal is flexibel, sterk en dun. Deze eigenschappen bij elkaar maken dat u voldoende grip en gevoel houdt, terwijl de handschoen gemakkelijk aan en uit te trekken is zich comfortabel om uw hand sluit. De buitenzijde van deze handschoen is voorzien van een Nitril, wat zeer duurzaam is en er dus voor zorgt dat de handschoen lang meegaat.

De Werkhandschoen BULL – GRIP THERMO is een handschoen die voorzien is van een antislip coating op de handpalmen en vingers, zodat u een perfecte grip houdt. Onder de coating vindt u een gebreide onderhandschoen die zorgt voor vochtopname. De handschoen is van zwarte latex gemaakt, waardoor u vuiligheid niet snel ziet. De BULL-GRIP THERMO heeft een thermo voering, wat inhoudt dat deze handschoenen ook uitermate geschikt zijn om in de winter te gebruiken.

Ten slotte is er de Werkhandschoen SHOWA 310 groene latex antislip coating op een polyester/katoenen onderhandschoen. Veel werkhandschoenen voor in de tuin lijken qua uiterlijk op deze handschoen. De handschoen is namelijk geel/groen gekleurd. Pluspunt is de groene latex antislip coating welke zorgt voor optimale grip. Daarnaast heeft deze werkhandschoen een polyester/katoenen binnenhandschoen. Deze binnenhandschoen neemt vocht op en zorgt ervoor dat u niet snel zweethanden krijgt.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan WerkhandschoenenExpert.NL.

allesovertuinen