Hotpools

Hotpools – Wil je heerlijk ontspannen naar een zware werkdag of wil je gewoon even extra genieten tijdens een vrije dag? Dan bieden hottubs de perfecte situatie om lekker te ontspannen. Hottubs zijn vrij eenvoudig in gebruik en een ander voordeel is dat ze relatief weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn er in verschillende soorten en maten.

Houtgestookte hottub
De authentieke houtgestookte hottub is de meest voorkomende variant. De traditionele schoonheid van deze hottub is ongeëvenaard. De heerlijke houtgeur, het bruisende warme water en de stille omgeving zorgen er al snel voor dat je helemaal tot rust komt in de hottub. De eenvoud van het verzamelen van hout en het aanmaken van het vuur zorgen voor een complete ontspanning. Het water is na het aanmaken van de kachel snel warm en je kunt uren genieten.

Elektrische hottub
Wil je de esthetiek van gisteren combineren met de technologie van vandaag? Dan is de elektrische hottub voor jou gemaakt! Met deze hottub combineer je de prachtige traditionele houten tub met de elektrische voordelen van de huidige maatschappij. Geen hout verzamelen, maar meteen het bad in nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken. Eenvoud en luxe die ervoor zorgen dat je op elk gewenst moment van de dag kan ontspannen en tot rust kunt komen!

Gasverwarmde hottub
De hottub is ook op te warmen door de warmte van de CV-ketel te gebruiken. Deze snelle en eenvoudige manier heeft minder uitstraling dan de houtgestookte hottub of de elektrische hottub, maar wel minimaal net zo gemakkelijk. Je draait de thermostaat een paar graden hoger en de hottub verwarmt automatisch.

Bij Storvatt vind je hottubs van zeer hoge kwaliteit en vakmanschap. Met een levensduur van 25 jaar zijn de baden uniek in Nederland!

Massagebad
Zit je om te ontspannen graag in het bubbelbad? Ervaar dan eens de krachtige waterstralen in een massagebad van Silverspas. De waterstralen hebben de kracht vergelijkbaar met die
van een brandslag en geven je het gevoel na afloop van een professionele massage. Dat is nog eens ontspannen en nog gezond ook.